Post by fqualmetealona on Feb 17, 2022 0:18:56 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox açar ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Bir çox səviyyəni keçə bilməyəndə və keçid boşa çıxanda qızıl möcüzə bileti almağın mənası nədir, məncə bunu bilirsən, amma insanların pulunu istəyirsən, bir daha almayacağam və yəqin ki, oyunu siləcəm. ,sadəcə pul üçün fırıldaq kimi görünür
Super oyundu..
Əsas problemim odur ki, oyun vaxtaşırı çökməyə davam edir. Ona görə də hər zaman yenidən başlamalıyam.
Since 2017, Matchington Mansion has released more than 5,000 match-3 puzzles and introduced fantastic stories for millions of players across the world.
101 mb deyil bu 132 MB di bu aldanmayın
Matchington Mansion Puzzle zwd
Block Strike Action vmcg
Oyun mene ev duzenin nasil oldugunu oyretdi ve mobilyalarin uyumun
Yaxsidi
Mende acmir nedendi?.internetimizde guclu isleyir
Həqiqətən, uşaqlar, biz daha çox bəzək etmək istəyirik. Onunla getmək üçün bir hekayəniz olması xoşdur, lakin bu, tənbəl proqramlaşdırmadır. Mən vaxtımın çoxunu bu oyuna sərf edirəm ki, insanlarla danışıb, sadəcə olaraq, onu dəyişmək üçün heç bir seçim etmədən verdiyiniz əsas dizaynı qəbul edirəm, lütfən, seçimləri səviyyəyə qaldırın, başqa oyun tapmaq üçün kifayət qədər darıxıram.
Matchington mansion - скачать на Андроид бесплатно
Matchington Mansion on the App Store
Matchington Mansion Головоломки durp
Mən bu oyunu çox sevirəm amma mebel yüklənir deyəndə mən gözləməli olacağam sonra yükləndikdən sonra məlumat tələb olunduğunu deyəcək və siz datanı işə saldığınız zaman başlanğıcdan yükləməyə başlayacaq, ona görə də silirəm bu başqa yaxşı oyun üzərində işləyin👍
Yaxşı bir boşqablar yox
Pulsuz oyun olduğunu söyləyən oyunu qazanmaq üçün əşyalar almalı deyilsiniz, əgər bu, əsl pulsuz oyundursa, siz əşyalar almadan da qazana bilməlisiniz və niyə bizə əşyalar vermək əvəzinə bizdə olan əşyaları verirsiniz. bütün digər oyunlar kimi oyunu qazanın bu pas yoxsul oyundur
Salam. Yaxşı oyun. Ulduzu 1 yerinə 2 edə bilməzsən? Maraqlı olacaq. Həm də daha çox almağın qiyməti bahadır. Xahiş edirəm ucuzlaşdırın 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Firecraft Studios' Matchington Mansion has surpassed $100 million in revenue and 50 million downloads since its launch in September of 2017
Oynamağın ilk saatı, hərəkətlərin ömrünün uzadılması bitənə və 600 sikkə xərcləmək fikri gülünc dərəcədə çox olana qədər əla idi. Fishdom ömrünü uzatmaq üçün yalnız 9 almaz verir.
Ümumilikdə oyunu sevirəm! Çətin bulmacaları həll etmək üçün daha yaxşı mükafat lazımdır - hekayə xəttini izləmək asandır və malikanəni bəzəmək əyləncəlidir!!! Bu günü bitirmək üçün gecə oynamaq üçün əla oyundur!!!
Əla oyundu super
Davamlı olaraq hərəkətlərlə başlayırlar, bu sizə lazım olduqda gücləndiricilərinizi vermir. Səviyyənin "HARD" olduğunu deyirlər, amma dediyim kimi, hər dəfə başlamaq üçün eyni nümunələri verdikləri halda, necə fərqli nəticə əldə edə bilərsiniz? Bir gücləndiricidən istifadə edərək səviyyəyə başladığınız zaman, birdən bu, lövhədəki yeganə hərəkətdir. Bu tərtibatçılar bir araya gəlib daha yaxşısını etməlidirlər, əks halda siz mütləq daha çox oyunçu itirəcəksiniz. Aylardır oynayıram, ona şans verməyə çalışıram
Центр технической поддержки и справочный ...
2019-cu ilin noyabr ayından yenilənmədən bəri nasazlıqlar və donma səbəbindən oynaya bilmədim və nəhayət amd oynamağa məcbur oldum, sonra sonuncu hərəkətə keçəndə, oyunu fəth etmək üzrəykən, daha da pisləşir! Oyun artıq yaxşı deyil, daim donur
Burada xoşlanmayan şey daha çox diqqət mərkəzindədir. Çox ədalətli oyun, minimum reklamlar, görüləsi yüklər, gözəl interfeys, gözəl melodiyalar, gülməli və bəzən də nazlı hekayə xətti. Yal imarət qaz. Yalnız təkmilləşdirmə jakın daha az paltar geyinməsidir, bəli və Böyük Britaniyadakı soyuq qış günlərimi işıqlandırdığınız üçün man.lol.thanks poçtuna uyğun ton malikanələri.
Mən bunun reklamdakı kimi olacağını düşündüm və bu, heç də məyus olmadı, amma mən uyğun oyunları və yəqin ki, bəzəməyi xoşlayıram, ona görə də mən bu oyunu 3 həftədir ki, yalnız oynayıram... hələ də oynayıram və sevirəm... görəsən əldə etmək üçün istifadə etdiyim pulsuz fırlanmalara nə oldu..hmmm.... yeni iliniz mübarək, hələ də ada taxtasını və qum qalasını oynayıram və sevirəm. Hələ lvl 4497 3 il 5647 səviyyələrdə oynayıram və bəzəyirəm mən hələ də bu dam oyunundan həzz alıram, bu inanılmazdır mən asılıyam
Əla əla əla!!! 👍❤️🌺
Bu oyunu sevirəm. Bir neçə ildir ki, oynayıram. Çətin səviyyələr və sərin yan hekayələr. Evimdə 2 otaq qalıb. İşim bitdikdə nə olacağını görmək üçün səbirsizlənirəm.
Manor Cafe - Google Play'də Tətbiqlər
Bu, gücləndiricilər almadan bir səviyyəni keçə bilməyəcəyiniz səviyyəyə çatır
👌
Bu oyunu çox bəyənirəm. Cəmi bir neçə həftədir oynayıram. Oyunun uyğun bloklarını keçmək çox çətindir. Hiss olunur ki, qalib gəlmək üçün raket alimi olmalısan. 😆oyunu sevirəm - 11-08-2021.
Coooox maraqli oyundu👍👍
Bulmacalar getdikcə çətinləşir (bəzən bir az çox çətindir), lakin əlavələr yoxdur. Bəzi zarafatlarla birlikdə vaxt keçirmək üçün gözəl oyun. Onların əksəriyyəti əsl iniltilərdir, lakin əyləncəlidir.
Bu səhərə qədər yaxşı işləyirdi və yüklənən zaman donur...... Dəstəklə əlaqə saxlamaq mümkün deyil, çünki dəstəyi məlumatlandırmaq imkanım olmadığı üçün oyun yüklənməlidir..... Məmnun deyiləm!
Bu, yalnız bəzən maraqlıdır, kafelləri köçürməyə çalışdığınız zaman fərqli olur və qarışıqlıq hələ də bəzən özünəməxsus ağlına sahibdir, amma yaxşıdır, amma yeganə şey, tualeti olan yalnız bir hamam var və hətta döyüşçü Tiffany'nin otağından keçməlidir lol bu barədə düşünün
Bele de ne yaxşi demek olar ne pis😁😁😁🤔🤔
Matchington Mansion Hádanky wza
Uyğun bulmacalar layiqdir. Təəssüf ki, satın almaq üçün çox müdaxilə edən reklamlar. “Komandaya” qoşulmadım, çünki buna xüsusi həvəsim yoxdur. Bahalı "əlavə hərəkətlər".
Matchington Mansion Rompicapi gaeu
Keçid səviyyələrini əldə etmək üçün buna çox pul xərclədikdən sonra (Mənim günahım) və Llama ilə tanış olduqdan sonra nəhayət bu oyunu silirəm. Bütün Gücləndiricilərimi istifadə etdikdən və On A Easy Levels-dən istifadə etdikdən sonra nə olursa olsun bunu edə bilmədim!!! 3-cü gün H??? dedi. Money Grubbers!!!
Əyləncəli oyun, əyləncəli. Mən bunu sevirəm, lakin səviyyələri keçmək üçün həftələr sərf etməkdən və insanları əldə etmək və ya qapıya cavab vermək üçün çox qazanılmış Ulduzları xərcləməkdən zövq almıram.. Əgər çətin qazandığınız pulu xərcləməkdən zövq alırsınızsa, bu oyun sizin üçündür! Əks halda 5 Ulduz verərdim 🌟
Təcrübəm belədir.. Başqa bir oyun oynayarkən reklamınız açıq-aydın çarpayıda 2 kişi və 2 qadının çılpaq getdiyini göstərirdi və mən əslində reklamı qeydə almışam. Ancaq bu oyunu oynayan uşaqlar var və ağılsızlar kişilərin kişilərlə yatdığını və qadınların qadınla yatdığını göstərən reklamların yayımlanmasının yaxşı olduğunu düşünərək qışqırır. Mən sizin reklamınızın bu videosunu Google-a göndərməyimə diqqət yetirəcəyəm və oyunu buradan siləcəm. Bu şərhə cavab versəniz, cavab verəcəm. Bununla belə, oyun Google-dan köçürüləcək. Axmaq OYUN.......
Men beyendim) sizi bilemem))
pppp llp
2 ci defe yukleyende acilmir
Hələki iyifir
Qonaqla danışmaq üçün çoxlu cəfəngiyatlar etmək lazımdır. Ulduz qazanmaq çətindir və siz onu itlə oynamaq və ya bir fincan çay vermək üçün sərf edəcəksiniz. Onlar malikanənin özünə diqqət yetirməlidirlər.
Matchington Mansion Cheats: Tips & Strategy Guide to Get All ...
Mən bütün interaktiv hadisələrə, vizuallara, seminarlara, möcüzə biletlərinə, yardıma, əlamətdarlara, komandalara və s. daxil olan bütün kodları həqiqətən yüksək qiymətləndirirəm. Bu, həqiqətən də əyləncəli oyundur və mən möcüzə biletləri almağa davam edəcəyəm. Ancaq bəzən çətin olmayan bir səviyyədə ilişib qalıram və bu, əsəbi olur.