Post by fqualmetealona on Feb 17, 2022 0:12:50 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju raha ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 2 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib väga näha tüügassiga halost
Hea mäng, kuid seal on väikesed vead parandatud, palun kustutage need
See on hea mäng ja seda on lõbusam proovida
Mulle meeldiks näha 🥰 Monster trucki
Olen nüüdseks paar kuud mänginud. Mäng meeldib mulle endiselt, kuid see võiks kasutada mõningaid täiustusi. Proovige muuta see veidi realistlikumaks, sest sellel, kes või miks derbis välja lüüakse, on vähe põhjust. Derbis sõidavad nad tagurpidi, et säilitada mootorit ja roolil pole siin vahet. Rasked vanad autod oleksid parimad tõelises derbis, mitte siin.
Piiratud uuendamine, kuid üldiselt haarab see minusse ja veereb tundideks.
See mäng on parem kui mõned derbimängud, kuna sellel on üle viiekümne auto. Muide, see ei jää maha. Kui sellel oleks rohkem autosid, hindan seda nelja tärniga. Üks auto, mis tal on olnud, on monster truck. Minu lemmikauto oleks monster truck.
Ma vihkan teie rakendust oma telefonis, see töötab väga aeglaselt ja mu auto ei saa liikuda vasakule ega paremale, kui parandate selle vea ja eemaldate kõik reklaamid, annan sellele rakendusele viis tärni, ok, aga kui te kunagi seda viga ei paranda ega eemalda Kõik reklaamid annan sellele rakendusele ühe reitingu tärniga ok.
Demolition Derby 2 রেসিং stw
See on ok mäng, see pole parim, kuid see on valikuline mäng. Ja ma ei jõua ära oodata, et näha, mis see on, ja ma olen väga põnevil, et seda näen.
Demolition Derby 2 Dirke fkiw
Hea mäng, kuid võiks olla parem, kui saaks sõidukitele rohkem uuendusi
Äge mäng
Halvim mäng, mida ma kunagi mänginud olen. Pärast võistluse ajal pöörde sooritamist gaasipedaal ei tööta. Sellepärast ma mängu kaotasin. Mitte ainult mina, vaid isegi mu sõbrad seisavad silmitsi sama probleemiga.
Doodle Jump Arcade vykm
See rakendus on väga hea, olen selle rakenduse üle uhke ja bhalotia, 7 aastat vana, on see mäng väga hea mängida, kuid viimase auto nägemiseks peate kirjutama arvustuse
10 pead
Mäng on nii hea, kuid mõnikord on graafika nii madal, võib-olla saate plzz-i uuendada ja ma tahan raevu, aga ma ei saanud sellest aru haha
WOW, see on hea, kui aastane pojapoeg ostis selle kogemata, et tal tuleb hea päev otse-eetris, kuid ma pean ütlema, et ta oli natuke rohkem kui pool sama asja. tee seda, aga ma arvan, et ta saab sellega hakkama, olenemata sellest, mis järgmisel aastal juhtub, ja see on hea aeg saada natukene 34. sajandi vana lapselaps, et saada minu heaks sõber. ja jahimehed edaspidi paar tundi ja mul pole palavikku a.
Demolition Derby 2 Balapan tril
Lahe mäng, ma soovitan, et läksin oma poja jaoks Uninstalli ja ma mängisin natuke ja mulle meeldis see kohe, ma soovitan seda kindlasti, mu poeg laadis alati alla halva mängu, kuid see on erand. Tahtsin osta paagi, mis minu arvates saab olema väga lõbus. Homme, kui mu poeg näeb autosid, mida ma ostsin, läheb ta väga elevil, on ta hea üllatus. Ma ei jõua ära oodata tema muljeid, olen nii põnevil, et saan seda väikest mängu mängida, isegi mu tütrele meeldib see.
Mäng on täis vigu ja ka see jääb väga maha. Palun arendajal seda rakendust täiustada. Seni võivad need, kes on selle alla laadinud või kavatsevad alla laadida , desinstallida või mitte alla laadida, kuna see võib teie seadmele saatuslikuks saada. See mäng on kahjustanud ka minu seadet, seega järgige minu soovitust.
Lülitub pidevalt avakuvale tagasi
See mäng on nii lõbus ja võite hankida mitmesuguseid erinevaid autosid, nagu tank, mis on kõige tugevam, ja saate valida, kui palju inimesi soovite võidelda, ja saate valida ka kaardi, mida rohkem inimesi on vastu, seda rohkem münte. saad 1., 2. või 3. koha eest. Minu lemmikauto on paak. MINU LEMMIK AUTO, MIDA MA MÄNGU TAHAKSIN ON BOGGATI
Olen seda mängu mänginud, kuid see jooksis pärast värskendust kokku, et seda lõpetada, kuid arvan, et see on minu tahvelarvuti põhjus. See erineb minu vanast ja ma võitsin mängu, nii et ma saan demolition derby 3
See mäng on hea, kuid asi on selles, et nad ei paista kunagi mängu värskendavat. Olen üsna kindel, et see on sellepärast, et nad teevad uusi mänge, kuid siiski tahan ma väga uut värskendust
Ma armastan seda mängu, sest see on seotud võidusõidu ja Derbyga – kahe asjaga, mida ma armastan. Minu lemmik auto see tank, sest sul on võimalik tulistada, kui teised autod ei saa, mulle meeldib see mäng niiii palju
Parim mäng laste parimatele. Ma tahan seda mängu mängida iga päev, kui olin väga
See on korralik mäng, kuid seal on liiga palju reklaame.
Mõne sõiduki kleebis on viga ja auto on nii tundlik, et saate oma auto kaardilt välja sõita, sõites sellega linnakaardil rongiga kokku. Selles mängus on tegelikult palju vigu, parem parandage see enne DD3 käivitamist või ärge tehke dd3 viga kui dd2
Liiga raske teenida autosid ja ostma ka radasid. Juhtimisvõimalused on piiratud.
Hämmastav mäng, mulle meeldib graafika ja autod on hullud. Soovin, et saaksite lisada oma versiooni McLaren P1-st. Säästaksin selle jaoks kindlasti raha, kuid üldiselt soovin, et saaksin hinnata 100 tärni
PARIM MÄNG kunagi
vau! kui hea mängu olete teinud. väga lihtne mängida ja ainus probleem on juhtimine. Kui oleks jõllitamist, siis oleks väga hea.
mank on siitkot
Mitte väga halb. Paremini nähtud. Alguses saate väikese jama auto, kuid see on mängus halb