Post by fqualmetealona on Feb 16, 2022 23:51:32 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Arrow War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Arrow War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Arrow War 2022 version ▞▞▞
je to dobré, ale mohli by ste pridať možnosť zlúčenia poistiek? pretože mám veľa bežných a nezvyčajných poistiek a je také ťažké zohnať zriedkavé/epické/legendárne poistky, mám pocit, že tieto malé poistky nemajú zmysel pre hráča na vysokej úrovni, ako som ja
Je to naozaj zábavná hra
100 000 Spravodlivosť A veľa klobúkov je tiež viac šípov a peňazí
Dobrý žrút času, vtipný, potrebuje lepší preklad, ale úprimne, preklad je dostatočne jasný a tiež celkom vtipný
😎 v pohode
Dobrá hra, ale neustále neposkytuje odmeny za hruď ani zisky afk. Už je odinštalované.
Milujem túto hru a vyvíjam zo všetkých arrwos nesmrteľných. pls ďalšie vylepšenia šípok a mám chybu v mojom čase v kolónii, keď prenášam svoj súbor do môjho nového telefónu, nepohybuje sa, keď hrám hru... Čas v kolónii funguje len vtedy, keď som bol offline... Pls oprava dakujem za tuto super hru!!!
Jednoduché hranie, ale chcel by som, aby bolo jasnejšie, kedy budú určité oblasti odomknuté
Celkom pekná hra
Epické, ale trochu príliš veľa pridáva
Pilekrig Rollespill mgy
Dobrá zábavná hra
Úžasná hra, ale mám veľký problém s tým, že mi z ničoho nič mizli runové kamene, opravte to! Už mi to lezie na nervy
Zábavná hra, stále má otravné p2w, ale nie také zlé ako mnohé hry
Dobre
Druh opakujúce sa po 100 etapách
Veľmi sa mi to páči a je to naozaj dobré
Arrow War Vaidmenų žaid. dsmd
Slime ma niečo priviezlo k tebe
Je to trochu stresová, ale dobrá hra
Hra sa mi páčila, tak som si kúpil nejaké truhlice, hral som nejaké dobré vylepšenia ešte asi 2 hodiny a potom som si dal pauzu. Prihlásil som sa neskôr a všetok môj postup a zakúpené položky boli preč, ako keby som nehral od noci predtým. Je dosť zábavné, že nákup stále prešiel a stále sa zobrazuje na mojom bankovom výpise, chcete to vysvetliť?
Guerre de flèche Jeux de rôles eab
ZLÉ ZLÉ A ZLÉ NA MENY REKLAMY
Dobrá zábava Nie je to zlé
Úprimne povedané, hra je celkom zábavná. Užíval som si to, kým som nenarazil na nútené reklamy.
Celkom dobre
Vynútené reklamy = nízke hodnotenie
Dobrá, ale je to dlhá hra
Arrow War भूमिका निभाना jgi
Flying Superhero Robot Superhero Rescue Mission พยากรณ์อากาศ uzta
Je to celkom skvelé.
Zatiaľ naozaj dobrá hra
Určite jedna z najpríjemnejších TD hier. Má svoje vlastné kúzlo a absolútne NIE JE psw alebo nemá žiadne paywally pre určité položky. Dobré ole brúsenie a rng. Teraz keby som mohol mať lepší zvonček....
Je dobré, že existujú aj iné hry, ako je táto, ktoré majú lepšiu hrateľnosť, je to dobrý žrút času, odporúčam to.
Pozerám reklamy na odmeny, ale nedávajú odmeny.
Pravdepodobne som si pozrel viac reklám, ako som mal. nerob to. Žiadny výsledok nie je dosť dobrý, mizerné animácie pokračujú. Ľudia bez konca.
굿
jedna z najlepších hier aké som hral
vynútené reklamy? pod.
Hra je jednoduchá, samotné umenie nie je zlé. ak nie kvôli energetickému systému a mikrotransakciám, dám 4 alebo 4,5 hviezdičky.
zatiaľ zábava, pekný zabijak času
Veľmi dobrá neplatená výhra v nečinnej obrannej hre. V hre získate veľa špeciálnej meny as investíciou času neexistuje nič, za čo by ste mohli zaplatiť, čo by bezplatný používateľ nemohol získať. Za urýchlenie si môžete zaplatiť. Reklamy sú voliteľné, ale môžu vám poskytnúť dobré odmeny. Jediný problém je, že načítanie a ukladanie na viacerých zariadeniach je zlé / nefunguje. Dúfam, že hra zostane, pretože to nie je monitizovať nejaký aspekt za výhru. V prípade potreby by mohli robiť špeciálne ponuky a balíčky podobné tým, ktoré majú teraz.
Neznášam túto hru, môže zomrieť v diere a bude mi to jedno, nie, naozaj neznášam túto hru Ugh
Zábavná hra Jediný problém, ktorý mám, je, že si nemôžem kúpiť drahokamy. Keď sa dostanem na obrazovku platby, ťuknutím na tlačidlo zaplatiť nič neurobí
trochu má paywall, ale zábavné
Dobre
Nedostal som sa k tomu, že platím za víťazstvo. Po 5. etape som sa nudil.
Je to skvelá hra, ale existuje veľa reklám, stačí sa ich zbaviť:/
Som trochu nudný, takže prečo Ospravedlňujeme sa, ak to nie je vám pomôže
Bolo to celkom zábavné, ale prajem si, aby sa pridalo viac vecí